King’s Kidsit TULI Turkuun!

Tuli -logo

Yhteiskristillinen King’s Kids TULI -ryhmä aloitti Turussa 1.9.2016.

King’s Kids ryhmissä lauletaan, ylistetään, liikutaan, rukoillaan ja tutustutaan Raamattuun yhdessä. Se on suosittu lasten ja nuorten harrastus, jossa keskeistä on yhteisö ja ilo, sekä toiminta aikuisten kanssa. Ryhmät toimivat yhteistyössä paikallisyhteisöjen ja perheiden kanssa, järjestävät erilaisia tapahtumia, esiintyvät sekä järjestävät aktioita ja leirejä.

King’s Kids on osa kansainvälistä Missionuoret (YWAM, Youth With A Mission) ­lähetysliikettä. Suomessa King’s Kidseillä on ollut ympärivuotista toimintaa vuodesta 1989 ja tälle hetkellä sillä on toimintaa yli 20 paikkakunnalla: www.kingskids.fi

TULI

Ryhmämme soveltaa King’s Kidsien konseptia Turkuun.

Toiminta on tarkoitettu ensi sijassa 4 – 14 vuotiaille tytöille ja pojille. Luomme ikäryhmiä, jotka nimeämme yhdessä lasten ja nuorten kanssa. Painotamme tanssia ja draama-esityksiä. Ei tarvitse osata tanssia tai esiintyä entuudestaan. Harjoittelemme säännöllisesti tanssikoreografioita ja draamoja sekä esitämme niitä mahdollisuuksien mukaan eri seurakunnissa ja tapahtumissa.

Aika: Parillisilla viikoilla torstaisin klo 18:00 – 19:15. Paikka: Turun helluntaiseurakunta, Puistokatu 6 B.

Mukaan voi tulla milloin tahansa. Toiminta on kaikille avointa. Mukaan pääsee ilmaiseksi, mutta myöhemmin tulee joitakin pieniä kustannuksia, kuten esiintymis T-­paidan hankinta.

Koska yhteisöllisyys on perusarvojamme, toivomme valmiutta sitoutumiseen. Toivomme alle kouluikäisten lasten osallistuvan vanhempansa kanssa.

TULE MUKAAN

 

Jos kiinnostuit, tule vain rohkeasti paikalle.

King’s Kidsit eivät ole vain lapsille järjestettävää toimintaa. Kutsumme mukaan myös perheitä, sinkkuja, eläkeläisiä, opiskelijoita, kaikkia joita asia kiinnostaa. Haluamme löytää jokaiselle halukkaalle mielenkiintoisen oman paikan ja tehtävän TULI -yhteisössä.

Jos haluat kutsua King’s Kidsit esiintymään, ota yhteyttä.

KUMMIKOHDE

TULI -ryhmällä on oma kummikohde, Bulgariassa asuvat romanilapset. Projektista tietoa lisää saat sivuilta http://www.vieminutkouluun.org.

LISÄTIETOJA

Jenna-Riikka Parviainen

parviainenjennariikka@gmail.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s